Reset Password

Your search results

Edukacija za privatne iznajmljivače i druge turističke dionike

Published on February 6, 2019 by tz-kanfanar

edukacija za iznajmljivače

U cilju što kvalitetnije pripreme predstojeće turističke sezone – TZ Grada Buzeta, TZ Općine Kanfanar, TZ Općine Motovun, TZ Općine Oprtalj, TZ Općine Svetvinčenat, TZ središnje Istre, TZ Općine Vižinada i TZ Općine Žminj organiziraju zajedničku edukaciju za iznajmljivače i ostale dionike u turizmu kao što su OPG-ovi, male turističke agencije, vodiči, agencije za pustolovni turizam, ugostitelji…

Edukacija će biti održana u srijedu 13. veljače 2019., s početkom u 17:00 sati u Mediteranskom plesnom centru (nekadašnji društveni dom) u Svetvinčentu.

S ciljem stvaranja atraktivne ponude bit će prezentacija modela suradnje dionika na području kontinentalne Istre.

U sklopu edukacije bit će obrađene teme koje mogu doprinijeti boljem poslovanju dionika u turizmu:

17:00   Marinela Dropulić Ružić, Meraklis

TRENDOVI U TURIZMU – Pratim li ih?

  • Marketinški  (ne) kanali
  • Utjecaj mobilnih aplikacija
  • Ekonomija doživljaja & Prodavanje snova
  • Pet frendly

18:00   Nedo Pinezić, QUANARIUS d.o.o.

Prezentacija modela moguće suradnje među dionicima u destinaciji. Različitim segmentima ponude postiže se kreiranje novih i atraktivnih proizvoda. U cijeloj ideji bitni su mikro poduzetnici od obiteljskog smještaja, malih hotela, OPG-ova, turističkih agencija, dionici pustolovnog turizma, vodiči (bike, planinski, arheološko-povijesni).

Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a prijave za edukacije zaprimaju se e-mailom na: tzo@kanfanar.hr, najkasnije do 12. veljače.

Category: Uncategorized