Reset Password

Your search results

Javni poziv za uključenje u projekt EcoDomus

Published on February 6, 2020 by tz-kanfanar

 

Upravni odjel za turizam Istarske županije poziva pravne i fizičke osobe registrirane za pružanje usluga smještaja na području Istarske županije da se uključe u projekt certificiranja eko-prijateljskog smještaja u Istri.

Cilj poziva je uključivanje u projekt onih privatnih iznajmljivača koji žele svoje sadržaje i usluge prilagoditi i nuditi gostima na odgovoran i održiv način, a diversifikacijom privatnog smještaja želi se privući ekološki osviještene goste koji se i sami u svakodnevnom životu pridržavaju ekoloških načela te u destinaciji gdje provode svoj godišnji odmor radije biraju smještaj u kojem se također poštuju i njeguju takvi principi.

Prijave se dostavljaju na propisanom obrascu koji sadrži sve upute za prijavu, a odabranim kandidatima pružit će se besplatne stručne savjetodavne usluge prilagodbe njihovog smještaja kriterijima programa certificiranja Eko prijateljskog smještaja u Istri. Prijave s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se poštom ili osobno na adresu:

Istarska županija

Upravni odjel za turizam- Prijava na javni poziv za certificiranje Eko prijateljskog smještaja

Partizanska 5a

52440 Poreč-Parenzo

 

Javni poziv je otvoren dok se ne prikupi 30 prihvatljivih prijavitelja, a zaključno do 31.listopada ove godine. Ako se prije isteka navedenog roka prikupi predviđeni broj prihvatljivih prijavitelja, javni poziv će se zatvoriti ranije0 .Sve potrebne informacije vezno za ovaj javni poziv moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr.

 

Cijeli tekst Javnog poziva s uputama i kriterijima može se preuzeti na sljedećoj poveznici: EcoDomus

Category: Uncategorized