Reset Password

Your search results

AZRRI: Jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica

Published on 25 rujna, 2019 by tz-kanfanar

Započinje jesenski ciklus edukacijsko-kuharskih radionica AZRRI-ja (Agencije za ruralni razvoj Istre), kojima je cilj stvoriti platformu za valorizaciju istarske gastronomije s posebnim naglaskom na vrednovanje lokalnih, poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre.

Nakon uspješno održanih brojnih edukacijsko-kuharskih radionica tijekom prošlih godina, AZRRI-jeve radionice nastavit će se i ove jeseni s novim zanimljivim temama:

 

 

 

1. 15. listopada 2019. – Visoka kuhinja – kuhati sezonski i lokalno
    Jeffrey Vela, hotel Grand Park Rovinj, restoran CAP AURO
    Cijena: 1.600,00 kn

2. 17. listopada 2019. – Istarska mozzarella u modernoj gastronomiji
     Robert Perić,  Vila Letan, Maesto Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
Cijena: 1.000,00 kn

3. 21. listopada 2019. – Jadranska riba u službi norveške kuhinje
    Robert Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška)
Cijena: 1.200,00 kn

4. 22. listopada 2019. – Meso boškarina na norveški način
    Robert Rosvold i Robert Elias Rydland, restoran „Gamle Raadhus“ (Oslo, Norveška)
Cijena: 1.200,00 kn

5. 24. listopada 2019. – Šest inovativnih deserata od istarske skute
    Robert Perić,  Vila Letan, Maesto Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
Cijena: 1.000,00 kn

6. 29. listopada 2019. – Kreativna gastronomija najmlađeg Michelinovog chefa Hrvatske
    Deni Srdoč, restoran Draga di Lovrana (Lovran)
Cijena: 1.200,00 kn

7. 4. studeni 2019. – Ribe plosnatice (švoje i švojati) na način Davida Skoka
    David Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)
Cijena: 1.200,00 kn

8. 5. studeni 2019. – Plava riba – kako od jeftine ribe pripremati vrhunska jela
    David Skoko, konoba „Batelina“ (Pula)
Cijena: 1.200,00 kn

9. 6. studeni 2019. – Restorantski deserti na bazi lokalnih namirnica
    Petra Jelenić, slastičarnica Mak na konac (Zagreb), hotel Grand Park Rovinj
Cijena: 1.000,00 kn

10. 11. studeni 2019. – Kako sljubiti hranu i vino
    Fabrizio Vežnaver, restoran Pergola(Savudrija) i sommelier Filip Savić
Cijena: 1.200,00 kn

11. 21. studeni 2019. – Istarski crveni češnjak –  novi gastronomski brand
Robert Peri
ć,  Vila Letan, Maesto Choccolatier, profesor slastičarstva ŠTUT Pula
Cijena: 1.000,00 kn

12. 25.-26. studeni 2019. – Kreativne pizze s lokalnim karakterom
    Mainardi food – pizza majstor (IT)
Cijena: 2.000,00 kn

 

Jesenski ciklus edukacijsko – kuharskih radionica se odvija u suradnji s institucijama uključenim u projekt, koje sufinanciraju 50% iznosa ugostiteljima s područja Istarske županije:

  • Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije,
  • Hrvatska gospodarska komora – Županijska komore Pula,
  • Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravni odjel za turizam,
  • Turistička zajednica Istarske županije

 

Popis radionica i cijene za polaznike s područja Istarske županije: RADIONICE

Za sve ostale informacije obratite se na email: sara.josipovic@azrri.hr ili na kontakt broj 052 351 596

Kategorija: Događanja