Reset Password

Your search results

Biciklijada “Štrika-Ferata” povodom obilježavanja dana Općine Kanfanar

Published on 17 rujna, 2021 by tz-kanfanar

Povodom obilježavanja dana Općine Kanfanar, u organizaciji Općine Kanfanar i Biciklističkog kluba AXA u nedjelju 26.9.2021. godine održat će se biciklijada “Štrika-Ferata” trasom stare pruge Kanfanar-Rovinj.

Novouređenom biciklističko-pješačkom stazom trasom stare pruge biciklijada će biti organizrana za dvije kategorije sudionika:

1. DUŽA BICIKLIJADA ZA ISKUSNIJE BICIKLISTE

Za iskusnije bicikliste i rekreativne osmišljena je trasa duga oko 26 kilometara kojom će se proći dionicu pruge Kanfanar-Rovinj, ali i druge dijelove Općine Kanfanar (Limska draga, Kanfanar…). Trasa ima i zahtjevnije dionice.

Start i cilj duže biciklijade bit će u Sošićima kod stare željezničke stanice u 10:00 sati, a sudionike očekuje majica biciklijade, okrjepa na stazi i ručak (grah) po završetku biciklijade.

 

2. KRAĆA, REKREATIVNA BICIKLIJADA

Kraća trasa vozi se isključivo starom prugom Kanfanar-Rovinj, odnosno dionicom od Kanfanara do Žuntići, a potom do Bubani gdje će za sudionike biti osiguran ručak (grah).

Start biciklijade je u 11:30 sati na željezničkom kolodvoru u Kanfanaru, a sama staza kojom će se biciklijada odvijati nezahtjevna je i pogodna za rekreativce. Bitna napomena: sudionici ove biciklijade samostalno organiziraju povratak nakon dolaska na cilj (Bubani – streljana).

Očekivano trajanje biciklijade je oko sat vremena.

 

Kotizacija za sudjelovanje (za obje kategorije) iznosi 50,00 kuna, a plaća se na startu pri preuzimanju majice biciklijade.
Za sve prijavljene sudionike biciklijade organizatori osiguravaju majicu i besplatan ručak po završetku biciklijade (grah) kod Bubani.
U slučaju kiše, biciklijada se odgađa.

PRIJAVE za sudjelovanje na biciklijadi vrše se ispunjavanjem prijavnog obrasca na sljedećoj poveznici: https://forms.gle/UUJqC7kbeM1Q9izt9

Kategorija: Događanja