Reset Password

Your search results

Božićnjak u Kanfanaru

Published on 6 prosinca, 2017 by tz-kanfanar

Mjesec prosinac (po starinski božićnjak) ove će godine u Kanfanaru biti ispunjen raznim događanjima svakog vikenda.

Nakon smotre maslinovog ulja Kanfanarštine 2. prosinca, u nedjelju 10. prosinca u 17:30 sati u Galeriji Malenica bit će otvorena izložba dječjih radova izrađenih na radionicama u organizaciji rovinjskog ogranka Matice Hrvatske te rovinjskih osnovnih škola i OŠ Petra Studenca iz Kanfanara. Već u 18:00 sati započet će i koncert Discover benda gdje će publika moći uživati u rock uspješnicama ’80-ih i ’90-ih, ali i brojnim drugim poznatima pjesmama. Uz koncert, nudit će se i kvalitetna istarska vina za čiji će se izbor pobrinuti restoran Katalyma.

Sljedećeg tjedna, u nedjelju 17.12. novouređeni park na Placi zasjat će novim sjajem i pretvorit se u pravi adventski park s prigodnom ponudom: od kuhanog vina i kobasica, do božićnog sajma s lokalnim, domaćim proizvodima i rukotvorinama. Doživljaju adventa doprinijet će i vlakić za djecu, a posjetitelji će moći posjetiti i još jednu izložbu koja će se otvoriti toga dana – izložbu radova Olge i Branka Vicel.

U petak 22.12. u Kanfanar stiže i Djed Božićnjak koji će, tradicionalno, darivat djecu uoči ovog najveselijeg blagdana u godini, a već u nedjelju 24.12. s početkom u 13:00 sati slijedi i tradicionalno blagdansko druženje pod nazivom Badnjak u Kanfanaru.

Kraj blagdanskog razdoblja prigodno će biti obilježen i božićnim koncertom kojeg stanovnicima Općine Kanfanar i gostima svake godine poklanjaju Općina Kanfanar i Udruga Dvegrajci, a ovog puta u kanfanarskoj župnoj crkvi zapjevat će PUTOKAZI.

 

Dobrodošli na Božićnjak u Kanfanaru!

 

 

 

Kategorija: Događanja