Reset Password

Your search results

Dvigrad Outdoor Weekend

Published on 22 svibnja, 2018 by tz-kanfanar

U subotu 26.5. i nedjelju 27.5. u Kanfanaru će se održati sportska manifestacija DVIGRAD OUTDOOR WEEKEND, kao svojevrsni nastavak utrke Dvigrad trek koja tako ove godine prerasta u dvodnevno događanje s novim sadržajima i programima.
Subotnji program počinje u 9:00 sati startom treking utrke u kategoriji ULTRA (oko 40 km), nakon čega će u 10:00 startati i kategorije CHALLENGER (oko 25 km) i LIGHT (oko 10 km). Sve tri utrke su treking utrke u kojima natjecatelji kod starta dobivaju mapu s označenim kontrolnim točkama koje trebaju pronaći, a koje se nalaze diljem Općine Kanfanar.
U nedjelju u 9:00 sati kreće trail utrka “Kanfanar trail”, u dužini od oko 11 kilometara, a u 11:00 sati i obiteljska orijentacija Kanfanarom. Dok će u utrci “Kanfanar trail” natjecatelji trčati označenom stazom, obiteljska je orijentacija zamišljena kao zabavna “utrka” u kojoj sudionici (ekipe od najmanje 2 i najviše 4 člana, od kojih barem jedan mora biti mlađi od 14 godina) također pomoću dobivenih karti s označenim kontrolnim točkama pronalaze lokacije u Kanfanaru i ispunjavaju zadatke koji su pred njih postavljeni.
Za sve su sudionike osigurani i startni paketi te topli obrok, odnosno sladoled za članove ekipa obiteljske orijantacije. Prijave su obaveze, a odvijaju se putem portala www.stotinka.hr

Manifestacija se održava u organizaciji SRK Alba i Turističke zajednice Općine Kanfanar, a uz podršku Općine Kanfanar, Upravnog odjela za turizam Istarske županije te sponzora i pokrovitelja.

Kategorija: Događanja