Reset Password

Your search results

FOTO NATJEČAJ: Jakovlja – moja fotka i izložba

Published on 14 srpnja, 2021 by tz-kanfanar

Pozivaju se svi zainteresirani koji se bave fotografijom (profesionalno ili amaterski) da se uključe u foto natječaj „JAKOVLJA: moja fotka i izložba“ tijekom kojega će se birati fotografije koje će biti izložene na ovogodišnjoj Jakovlji, koja će se održati 31.7.2021. godine u Parku istarskog vola u Kanfanaru.

Tema foto natječaja je TRADICIJA, a autori mogu dostaviti po maksimalno 3 fotografije u visokoj rezoluciji (minimalno 2048px po užoj stranici ili minimalno 3MB veličine fotografije). Fotografije se dostavljaju na e-mail tzo.kanfanar@gmail.com, zaključno s 24.7.2021. godine (petak), a odabrane fotografije bit će izložene tijekom 31. smotre istarskih volova. Sve fotografije zadržavaju pravo autora, a autora slanjem iste daje privolu da se fotografija može koristiti samo u svrhu ove izložbe. Nakon Jakovlje, izrađene fotografije bit će poklonjene autorima.

Popis autora čije su fotografije odabrane za izložbu bit će objavljen 25.7. na Internet stranicama Turističke zajednice Općine Kanfanar (www.visitkanfanar.hr) te na Facebook stranicama Visit Kanfanar.

Kategorija: Događanja
amateurfetishist.com analonly.org todominate.org