Reset Password

Your search results

Prijave za Svjetski dan turizma 2023.

Published on Settembre 12, 2023 by tz-kanfanar

Kao i svake godine, 27. rujna se u cijelome svijetu slavi Svjetski dan turizma, a ovogodišnje geslo pod kojim se održava je TOURISM & GREEN INVESTMENTS / TURIZAM I ZELENA ULAGANJA.

Upravni odjel za turizam Istarske županije već osmu godinu zaredom organizira obilježavanje tog dana, te poziva sve pravne i fizičke osobe, odnosno ponuditelje turističkih i s turizmom povezanih usluga koji djeluju na području Istarske županije, da se uključe u obilježavanje Svjetskog dana turizma, kako bi turističku ponudu zajednički učinili dostupnijom svim građanima i posjetiteljima Istre u subotu, 30. rujna i nedjelju, 1. listopada 2023. na području cijele Istarske županije.

Među pristiglim prijavama odabrat će se one koje se uklapaju u razvojne prioritete, posebice one koji posluju u skladu s principima pametnog, održivog i odgovornog razvoja, te koji doprinose podizanju kvalitete i produženju turističke sezone, kreiranju doživljaja, te uključivom i ravnomjernom razvoju turizma Istre.

Prijave se mogu sastojati u pružanju besplatnih usluga ili s popustom do 50%, a vrše se isključivo online, ispunjavanjem obrasca koji je dostupan na sljedećem linku www.istra-sdt.com

Rok za online prijavu je petak, 15. rujna 2023.

Sve potrebne informacije moguće je dobiti u Upravnom odjelu za turizam, slanjem upita na e-mail adresu turizam@istra-istria.hr ili pozivom na broj 052 351 602.

Category: Eventi