Reset Password

Your search results

Jakovlja: moja fotka i izložba

Published on 10 srpnja, 2018 by tz-kanfanar

Povodom Jakovlje, ove se godine po prvi put organizira fotografski natječaj “JAKOVLJA: moja fotka i izložba” tijekom kojega će se birati fotografije s motivima Kanfanara i Kanfanarštine koje će biti izložene u galeriji Malenica na ovogodišnjoj Jakovlji.

U foto natječaj mogu se priključiti svi koji se bave fotografijom, profesionalno ili amaterski. Po završetku prikupljanja fotografija koje se mogu slati sve do 22.7. u 23:59, odabrat će se 20 najboljih fotografija koje će biti isprintane na A3+ formatu i izložene u galeriji. Kod svake fotografije bit će naveden autor, a sama fotografija nakon završetka izložbe bit će poklonjena autoru.

Sve fotografije zadržavaju pravo autora, a autora slanjem iste daje privolu da se fotografija može koristiti samo u svrhu ove izložbe.

Svaki autor može poslati najviše do 3 fotografije, a one moraju biti minimalno 2048px po užoj stranici.

 

Fotografije se šalju s na e-mail: tzo.kanfanar@gmail.com, a 25.7. bit će objavljena imena autora fotografija čije će fotografije biti izložene, i to na facebook stranici Jakovlja Kanfanar te internet stranici Turističke zajednice Općine Kanfanar (www.visitkanfanar.hr).

 

SRETNO!

 

Kategorija: Događanja