Reset Password

Your search results

Poziv za prijave za analize maslinovog ulja

Published on 12 studenoga, 2021 by tz-kanfanar

Općina Kanfanar i Turistička zajednica Općine Kanfanar, uz potporu Istarske županije, organiziraju besplatne kemijske i organoleptičke analize mladog maslinovog ulja s područja Općine Kanfanar, u sklopu ocjenjivanja za 6. Smotru mladog maslinovog ulja Kanfanarštine.

Održavanje smotre ulja ovisit će o epidemiološkoj situaciji i smjernicama Stožera civilne zaštite Istarske županije, a u slučaju neodržavanja smotre, rezultati analiza prijavljenim maslinarima bit će dostavljeni poštanskim putem.

Uvjet za sudjelovanje je da se masline nalaze na području Općine Kanfanar, a zainteresirani sudionici dužni su ispuniti odgovarajuću prijavnicu (dostupna na internet stranicama Općine Kanfanar i TZ Općine Kanfanar) te dostaviti uzroke mladog maslinovog ulja (2 bočice po 2,5 dcl – preuzimaju se u TZ Općine Kanfanar) najkasnije do petka 19. studenog u 15 sati.

Svi koji se žele prijaviti za sudjelovanje i preuzeti bočice obavezno svoj dolazak moraju prethodno najaviti i doći u dogovorenom terminu, kako bi se izbjegle eventualne gužve. Dolazak se najavaljuje na 825-244 (turistička zajednica).

 

PRIJAVNICA

Kategorija: Događanja