Reset Password

Your search results

Poziv za uključenje u projekt unapređenja i promocije autohtonih i lokalnih proizvoda Općine Kanfanar

Published on 15 studenoga, 2019 by tz-kanfanar

Turistička zajednice Općine Kanfanar upućuje poziv za uključenje u projekt “Unapređenje i promocija autohtonih i lokalnih proizvoda Općine Kanfanar kroz turizam” kojemu je cilj poboljšati promociju i prodaju kanfanarskih lokalnih proizvoda kroz turizam, i to vina, meda, maslinovog ulja, domaćeg voća i povrća, suvenira, rukotvorina, prirodne kozmetike, domaćih sokova i prerađevina (džemovi i sl.) i ostalih proizvoda i predmeta iz Kanfanara.

Proizvodi onih koji se uključe u projekt bit će prezentirani u zajedničkoj četverojezičnoj brošuri, namijenjenoj lokalnom stanovništvu i turistima, a predviđena je i izrada prigodne ambalaže (vrećice, škartoci…) koju će proizvođači dobiti i moći koristiti za pakiranje/prodaju svojih proizvoda. Također, proizvodi će se dodatno promovirati putem internet stranica i društvenih mreža turističke zajednice.

Uvjet za uključenje u projekt je da proizvođač može legalno prodavati svoje proizvode (npr. za poljoprivredne proizvode: kroz obrt, OPG, poduzeće itd., za ostale proizvode/suvenire/rukotvorine i sl.: ugovor o djelu, autorski ugovor, obrt…).

Molimo zainteresirane za uključenje u projekt da se jave Turističkoj zajednici Općine Kanfanar najkasnije do petka 22.11., i to osobno, e-mailom (tzo@kanfanar.hr) ili telefonski (052/825-244).

Projekt se provodi uz sufinanciranje Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu Istarske županije.

Kategorija: Proizvodi