Reset Password

Your search results

Prijave za smotru maslinovog ulja Kanfanarštine

Published on 12 studenoga, 2017 by tz-kanfanar

 

U subotu 2. prosinca u Kanfanaru će se održati druga smotra mladog maslinovog ulja Općine Kanfanar te se ovim putem pozivaju svi zainteresirani proizvođači maslinovog ulja da se prijave za sudjelovanje na smotri najkasnije do srijede 22. studenog.

Prijavnice za sudjelovanje kao i bočice za analizu maslinovog ulja (dvije po 2,5 dcl) preuzimaju se u Općini Kanfanar i Turističkoj zajednici  (prijavnice se mogu preuzeti i na internet stranicama www.kanfanar.hr i www.visitkanfanar.hr), a ispunjene prijavnice i bočice s uljem potrebno je vratiti najkasnije do 22. studenog (srijeda) u 15 sati, kada je rok za prijave za sudjelovanje.

Analiza ulja (kemijska i organoleptička) besplatna je za sve sudionike koji imaju masline na području Općine Kanfanar, što je i uvjet za sudjelovanje na smotri.

Prijavljeni sudionici imaju obavezu sudjelovati na cijelom programu smotre (u vremenu od 16:30 do 20:30 sati) te osigurati dovoljne količine ulja za degustacije posjetitelja.  Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Općini Kanfanar (825-003) i Turističkoj zajednici Općine Kanfanar (825-244) te na internet stranicama Općine Kanfanar i Turističke zajednice Općine Kanfanar.

 

Preuzimanje prijavnica: prijavnice – smotra ulja

 

 

 

 

 

Kategorija: Događanja
amateurfetishist.com analonly.org todominate.org