Proljetni ciklus AZRRI-jevih edukacijsko-kuharskih radionica
S ciljem poboljšanja kapaciteta ljudskih potencijala ugostiteljsko-turističkog sektora, Agencija za ruralni razvoj Istre (AZRRI) u suradnji s partnerima (Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu, Upravni odjel za turizam te Turistička zajednica Istarske županije) organizira proljetni ciklus edukacijsko-kuharskih radionica za ugostitelje 2019. koje će se održati tijekom veljače, ožujka i travnja.
Pod vodstvom poznatih chefova, sommeliera i uslužnih djelatnika u gastronomiji, planirane su sljedeće radionice:
1. DESERTI S LOKALNIM KARAKTEROM (Robert Perić) – 28.2.2019.
2. KAKO SLJUBITI HRANU I VINO (Fabrizio Vežnaver i Filip Savić) – 4.3.2019.
3. KAKO ZADOBITI POVJERENJE GOSTA – LOKALNE NAMIRNICE U KUHINJI (Marina Gaši) – 4.3.2019.
4. ISTARSKI PRŠUT KAO NAMIRNICA U KREATIVNOJ GASTRONOMIJI (Robert Perić) – 7.3.2019.
5. KAKO ZADOBITI POVJERENJE GOSTA – PLAVO JE ZDRAVO, JEDNOSTAVNA JELA OD PLAVE RIBE (David Skoko) – 11.3.2019.
6. TORTE U RESTORATERSTVU I HOTELJERSTVU (Robert Perić) – 14.3.2019.
7. KAKO PRIPREMITI NAMIRNICE ZA SEZONU (Marijo Čepek) – 18. i 19.3.2019.
8. KREATIVNA JELA S ROŠTILJA ( Marijo Čepek) – 20.3.2019.
9. EKOLOŠKI PROIZVODI ISTRE U “MICHELINOVOJ” KUHINJI (Emanuelle Scarello) – 25. i 26.3.2019.
10. OŠTRIGE I PEDOĆI IZ LIMSKOG KANALA (David Skoko) – 1.4.2019.
11. NEKA NOVA JELA HRVOJA ZIROJEVIĆA – 2.4.2019.
Više informacija o radionicama i cijenama: https://bit.ly/2TRUPTx