Reset Password

Your search results

Božićni sajam u Kanfanaru

Published on 11 prosinca, 2018 by tz-kanfanar

 U nedjelju 16.12 s početkom u 14:00 sati u parku na Placi otvorit će se Božićni sajam s bogatim prigodnim programom. Osim adventske gastro ponude, posjetitelji će moći uživati u bogatoj ponudi suvenira i ukrasa, prehrambenih proizvoda, nakita, slastica i ostalih prigodnih proizvoda koje će predstaviti izlagači s područja Općine Kanfanar na humanitarnom božićnom sajmu. Prikupljena će se sredstva donirati OŠ Petra Studenca Kanfanar za kupnju električne peći za keramiku, a razliku potrebnih sredstava donirat će Općina Kanfanar.

U 14:00 sati krenut će i vožnje Kanfanarom vlakićem za djecu, a u 14:30 u galeriji Malenica otvorit će se izložba fotografija Antona Medena pod nazivom „Jame i pećine Kanfanarštine“. Već u 15:00 sati program se nastavlja u parku na Placi, gdje će se odvijati božićne igre u izvedbi Istra Inspirita.

Na humanitarnom božićnom sajmu sudjelovat će predstavnici brojnih udruga i drugih organizacija s područja Općine Kanfanar koji će izložiti i prodavati vlastite radove, a u goste dolazi i Naklada Val iz Rijeke s prigodnom božićnom ponudom knjiga te monografijom Općine Kanfanar.

Nakon Božićnog sajma, radosti najveselijeg mjeseca u godini nastavit će se dolaskom Djeda Božićnjaka, tradicionalnim programom Badnjak u Kanfanaru i božićnim koncertom.

Kategorija: Događanja