Novi ciklus edukacijsko-kuharskih radionica AZRRI-ja
Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. (AZRRI) u suradnji s partnerima projekta (Hrvatska obrtnička komora – Obrtnička komora Istarske županije, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Pula, Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu, Upravni odjel za turizam i Turistička zajednica Istarske županije) te uz podršku Istarske županije, treću godinu za redom provodi edukacijsko-kuharske radionice koje se održavaju u dva ciklusa – proljetni i jesenski. U svrhu trajne edukacije ugostitelja, poboljšanja ugostiteljske ponude u Istri te promocije istarske gastrnomomije, AZRRI ovu godinju započinje s proljetnim ciklusom edukacijsko-kuharskih radionica koje će se održavati tijekom ožujka i travnja.
Za proljetni je ciklus planirano održavanje sljedećih radionica:
1. Fingerfood s lokalnim namirnicama (Robert Perić)
2. Tehnike rezanja i obrade tune (David Skoko)
3. Jela od morske landovine – riba većih morskih dubina
4. Brioch, croissant, krofne – slastice za bolji zajutrak (Robert Perić)
5. Biftek i ramstek – pisanica i slabina, od osnova do grilla (Marijo Čepek)
6. Friganje i prženje na zdravi način (Marijo Čepek)
Za sve dodatne informacije zainteresirani se ugostitelji mogu javiti na e-mail: sara.josipovic@azrri.hr, a više informacija nalazi se i na stranicama AZRRI-ja.